Home > toukokuuta 2013

toukokuuta 2013

Muutettu

torstai 23. toukokuuta 2013 Category : 0

Viime lauantaina muutettiin sisään ja nukuttii ensimmäinen yö. Itse tosin nukuin ensimmäisen aamun kun olin yön töissä mutta kuitenkin. Kuvia en viitsi vielä laittaa kun pahvilaatikoita on edelleen pitkin kämppää ja uudet huonekalut tulee vasta 6-8vko kuluttua. Hieman yllätyttiin tuosta toimitusajasta. Kyseessä kuitenkin sohva ja keittiönpöytä. Soneralle soittelin ja kyselin että mitähän mahtaa kuulua ADSL-liittymälle kun siitä ei ole kuulunut viime heinäkuun mitään vaikka heidän piti soitella minulle. Asia ei ole edennyt mihinkään ja syytä ei osattu kertoa. No laskuri lähti kulkeen taas nollasta ja kuulemma kestää n. 8vko että saavat linjaa rakennettua. Edelleen hämmästyttää että miksi sitä linjaa pitää rakentaa kun naapuriin menee lankapuhelinlinja eikä tähänkään valokuitua saa kun ollaan niin landella. Mokkulalla mennään sen aikaa.

Kunhan kaikki tavarat löytää paikalleen niin sitten alkaa lauteiden rakentaminen ja ulkoverhouksen maalaaminen. Paljon muutakin pientä on vielä jäljellä.

Listoja

perjantai 17. toukokuuta 2013 Category : , 0

Viimeistelytöihin saa kulumaan aikaa kiitettävästi. Toisaalta listat voi kyllä laittaa nopeasti mutta työn jälki tuppaa sitten kärsimään. Vuokrasopimus on tämän kuun loppuun ja nyt kun tätä kirjoitan niin puuttuu jalkalistat tuulikaapista, vaatehuoneesta, keittiöstä ja kattolistat kodinhoitohuoneesta. Oven karmilistat saunasta ja ne lauteet.

Putkimiehen pitäisi käydä oikaisemassa lämpöpumppu, aikoinaan kun kattoon tehtiin sapluuna iv-putkille niin ne meni aavistuksen liian lähelle seinää. Putkimies koitti päästä helpolla ja asensi lämpö pumpun viistoon asentoon ja sai iv-putket paikalle. Asiasta mainitsin putkimiehelle mutta sanoi että ei voi tehdä mitään kun reiät katossa on liian lähellä seinää. No IV-vastaava ei asiaa hyväksynyt ja nyt putkimies sitten löysikin tarvittavat kulmat millä voi koneen suoristaa. Kunhan putkimies saa koneen suoristettua niin voin tehdä peitelevyn putkille ja laittaa kodinhoitohuoneen puuttuvat kattolistat paikalle.

Viime päivityksen jälkeen ei mitään ihmeellisiä kuvia ole tullut otettua, listoista on vähän huono ottaa kuvia tai olen huono ottamaan niitä kuvia mutta tässä nyt jotain.

Liesituulettimenputki koteloituna kalustelevyillä ja listoitettuna. Kaappien päälle tulee vielä koristelista



 
Toisen puolen karmilista tarkoituksella kattoon asti, erottaa puu -ja kahiseinän toisistaan. Mietin että jos ois kitillä laittanut sauman mutta kuulemma kitti ratkeaa kuitenkin ajan saatossa.

 Pienin makuuhuone toimii toistaiseksi varastona

Muuttotarkastus läpi

maanantai 6. toukokuuta 2013 Category : , , , 0

Vaatekaapit saapui viime viikolla ja nyt ne löytänyt paikkansa. Kodinhoitohuoneen raksaovi vaihdettiin pois ja nyt on kodari hieman valoisampi. Loput väliovet on laitettu paikalleen ja niitä listoja tietenkin. Tänään oli muuttotarkastus ja pieniä huomautuksia lukuunottamatta läpi meni. Laitetaan kuitenkin loput listat paikalle ennen kuin muutetaan. Tänään listoitin pienimmän makarin loppuun eli, yksi huoneista on 100% vamis.

Raksaovi pois


Vaatekaapit lasiliike juvoselta tikkurilasta

Pikkumakarin vaatekaappi

Masterbedroom vaatekaappi

Eteisen vaatekaappi ja lasiovi (turvalasia)

Vaatekaapin väliovi

Kodinhoitohuoneen ovi, smyygilaudat ja listat laitettu paikoilleen

Kuvien kopiointi kielletty ilman lupaa. © Max. Sisällön tarjoaa Blogger.