Home > kesäkuuta 2014

kesäkuuta 2014

Levytystä

maanantai 30. kesäkuuta 2014 Category : , , 0

Laitoin loput ruoteet katolle mitä timpureilta jäi laittamatta. Juhannuksen jälkeen viikon verran pysyin pois rakennukselta ja nyt uudella tarmolla levyjen kimppuun. Levyiksi piti laittaa gyproc:in tuulensuojalevyä joka toimii myös rakenteen jäykisteenä. Tässä vaiheessa yksi seinä ja päätykolmiot on levyttämättä.


Nurkkaan villaa



Aluskate ja ruoteet

perjantai 20. kesäkuuta 2014 Category : , , 0

Perjantaina saatiin aluskate ja ruoteet paikalle. Hieman loppui ruodetavara kesken ja kaupat oli juhannuksen takia kiinni joten viimeistely siirtyy ensiviikolle. Tämä viikko oli niin työn täyteinen että nyt voi vähän huilata ja ottaa rauhallisemmin. Onhan se nyt sateelta suojassa.




Kattotuolit nostettu

torstai 19. kesäkuuta 2014 Category : , , 0

Tänään saatiin kattotuolit paikalleen. Aamupäivä meni kun odoteltiin liimapuupalkkia puukeskukselta joka tulee autokatoksen pilareiden päälle. Palkki saapui klo 15 ja tuoleja päästiin asentaan klo 16. Kahdeksan aikaan kattotuolit oli paikallaan ja puoli kymmeneen mennessä revattu. Tuolit nostettiin naapurin jontikalla.





Täyttöjä, routasuojat ja runko

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014 Category : , , , , 0

Sisäpuolen täytöt saatiin tehtyä tiistaina, timpurit laittoivat patolevyt, alajuoksut ja sahasivat runkotolpat mittoihinsa ja lovesivat yläpäät valmiiksi. Kattotuolit saapui myös sovittuun aikaan SEPA:lta. Keskiviikkona saatiin runko pystyyn ja routasuojat paikalleen. Aamulla koettiin pieni takaisku kun konekuski osui kauhalla harkkoihin ja jouduttiin hieman korjaileen vahinkoja. Huomenna sitten kattotuolit paikalle ja tietenkin harjakaiset :)

Täyttöjä


Kattotuolit 13kpl








Sokkelin muurausta

maanantai 16. kesäkuuta 2014 Category : , 0

Tänään muurattiin sokkeli. Hieman vesisateet haittasi mutta päästiin maaliin. Huomenna tulee kaivinkone tekeen täyttöjä sekä salaojat.




Anturan valu

perjantai 13. kesäkuuta 2014 Category : , 0

Anturan valu oli tiistaina. Ylijäämä betonista valettiin rappunen kodinhoitohuoneeseen. Muotit kesti ja nyt ne on jo purettu. Sokkelia aletaan muuraamaan näillä näkymin sunnuntaina.





Anturamuottien teko

perjantai 6. kesäkuuta 2014 Category : , 0

Anturamuotteja on tehty nyt parina päivänä, helteet ovat riivanneet joten tahti ollut hieman hidasta. Lisäksi hevosille on pitänyt aidata pellot joten siinäkin on ollut oma hommansa. Tosin sekin on vielä kesken niin kuin kaikki muukin mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Maanantaina jatketaan raudoituksilla ja tiistaina pitäisi tulla betonia.






Kuvien kopiointi kielletty ilman lupaa. © Max. Sisällön tarjoaa Blogger.