> | > Listoja

Listoja

Posted on perjantai 17. toukokuuta 2013 | No Comments

Viimeistelytöihin saa kulumaan aikaa kiitettävästi. Toisaalta listat voi kyllä laittaa nopeasti mutta työn jälki tuppaa sitten kärsimään. Vuokrasopimus on tämän kuun loppuun ja nyt kun tätä kirjoitan niin puuttuu jalkalistat tuulikaapista, vaatehuoneesta, keittiöstä ja kattolistat kodinhoitohuoneesta. Oven karmilistat saunasta ja ne lauteet.

Putkimiehen pitäisi käydä oikaisemassa lämpöpumppu, aikoinaan kun kattoon tehtiin sapluuna iv-putkille niin ne meni aavistuksen liian lähelle seinää. Putkimies koitti päästä helpolla ja asensi lämpö pumpun viistoon asentoon ja sai iv-putket paikalle. Asiasta mainitsin putkimiehelle mutta sanoi että ei voi tehdä mitään kun reiät katossa on liian lähellä seinää. No IV-vastaava ei asiaa hyväksynyt ja nyt putkimies sitten löysikin tarvittavat kulmat millä voi koneen suoristaa. Kunhan putkimies saa koneen suoristettua niin voin tehdä peitelevyn putkille ja laittaa kodinhoitohuoneen puuttuvat kattolistat paikalle.

Viime päivityksen jälkeen ei mitään ihmeellisiä kuvia ole tullut otettua, listoista on vähän huono ottaa kuvia tai olen huono ottamaan niitä kuvia mutta tässä nyt jotain.

Liesituulettimenputki koteloituna kalustelevyillä ja listoitettuna. Kaappien päälle tulee vielä koristelista



 
Toisen puolen karmilista tarkoituksella kattoon asti, erottaa puu -ja kahiseinän toisistaan. Mietin että jos ois kitillä laittanut sauman mutta kuulemma kitti ratkeaa kuitenkin ajan saatossa.

 Pienin makuuhuone toimii toistaiseksi varastona

Leave a Reply

Kuvien kopiointi kielletty ilman lupaa. © Max. Sisällön tarjoaa Blogger.